XS
SM
MD
LG
XL

Maasgrind: Limburgse grindmeesters.

Wij zijn Maasgrind en houden ons bezig met alle aspecten die te maken hebben met de winning van grind. Daarbij kijken we naar de economische én maatschappelijke waarde. We kiezen voor een nieuwe positionering van onze organisatie in de grindsector: Maasgrind, Limburgse grindmeesters.

Waarom Limburgse grindmeesters?

Maasgrind kijkt secuur naar de omgeving als een ijsmeester. We zijn de inhoudelijke meester van de grindsector. We schaken als grootmeesters in een complexe wereld van ogenschijnlijk tegenstrijdige belangen. Als rentmeesters kopen we vastgoed. We laten een prachtig meesterwerk achter in het Limburgse landschap voor de toekomstige generaties.

“We zijn er trots op dat we in de grindsector werken en daarom zijn we met recht Limburgse grindmeesters.”
Reinier de Poorter van Maasgrind

Innovatieve communicatiemiddelen.

We willen onszelf laten zien als de partij die alles begrijpt wat met grind te maken heeft en die voorop loopt. Daarbij passen communicatiemiddelen die je dát gevoel geven. Die nog duidelijker laten zien waar we voor staan, hoe we werken, wat we doen en wat het oplevert. Het resultaat ervaar je op deze innovatieve website, met daarin prachtige animaties. We wensen je veel kijk-, luister- en klikplezier.