XS
SM
MD
LG
XL

Wij zijn er voor...

Publiek
Overheid
Pers
Natuur-
organisaties
Onderwijs

Publiek

Maasgrind wil in alle openheid de dialoog met de omgeving aangaan. Daarom zijn wij bijzonder trots op de positieve reacties van de inwoners van het Grensmaas gebied op de uitvoering van het project.

Heeft u vragen over grindwinning, maatschappelijke waarde of over een project? Neem dan contact op met Reinier de Poorter van Maasgrind.

Overheid

Wij kijken voortdurend waar onze activiteiten kunnen aansluiten bij ruimtelijke ontwikkelingen. Daarom is contact met de juiste overheidsinstanties een onmisbare schakel in een effectief proces. We hechten waarde aan een goede en open communicatie met verschillende betrokken overheden.

Pers

De grindsector wordt gevormd door bedrijven die oog hebben voor het landschap en in alle openheid de dialoog met de omgeving aangaan. We zorgen nu voor projecten die een toegevoegde waarde leveren voor de samenleving. Dat kan natuur zijn, recreatie, woningbouw en ook veiligheid, zoals bij het project Grensmaas.

Heeft u als journalist vragen over grindwinning, maatschappelijke waarde of over een project? Neem dan contact op met Reinier de Poorter van Maasgrind.

Natuurorganisaties

Maasgrind is een verbindende partij tussen verschillende partijen. Wij zorgen ervoor dat er tijdens en na de grindwinning natuur ontstaat. Zo zie je dat vooral vlinders, planten, vogels en libellen sterk in aantal stijgen. Dit betekent dat we in contact staan met verschillende natuurorganisaties, zoals bijvoorbeeld Natuurmonumenten. Samen zorgen we voor een natuurlijk evenwicht.

Heb je vragen over onze samenwerking met natuurorganisaties? Neem gerust contact met ons op.

Onderwijs

Maasgrind is sterk in het overbrengen van kennis en vaardigheden die te maken hebben met de grindwinning in Limburg. Daarom zijn wij nauw betrokken bij het MAAS binnenvaartmuseum in Maasbracht. Je kunt daar zien hoe het proces van grindwinning gaat in een leerzame en interactieve omgeving. Een bezoek is zeer de moeite waard! Wij zijn graag bereid om meer te vertellen over de grindwinning en de maatschappelijke waarde die we toevoegen.

Ben je scholier of student en wil je meer weten over de grindwinning in Limburg? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie

Maasgrind
Limburgse grindmeesters

Molenweg 32-34
6051 HJ Maasbracht
T +31 (0)475 34 50 40
E info@maasgrind.nl
www.maasgrind.nl

Route plannen?