XS
SM
MD
LG
XL

Missie

Maasgrind werkt aan een duurzame grindwinning en zoekt daarbij naar het gemeenschappelijke belang van verschillende partijen. We delen onze kennis, ervaring en vaardigheden met onze omgeving.

Visie

Maasgrind gelooft dat de economische grindwinning en de maatschappelijke waarde met elkaar in evenwicht moeten zijn.

Effectief

We werken georganiseerd en flexibel. Door onze tijd en middelen goed in te plannen leveren we een hoog rendement en een kortere doorlooptijd van onze grindwinning voor de omgeving.

Samenwerken

We werken samen op basis van wederzijds vertrouwen. Schatten in complexe situaties de verschillende belangen goed in. Zo vinden wij het gemeenschappelijke belang.

Kennis

We delen onze kennis over de grindsector en voegen extra kennis toe. Wij zijn trots op de veranderde werkwijze en daarmee de veranderde beeldvorming over de grindsector.

Limburgse grindmeesters

Doelstelling

Wij zorgen voor de beschikbaarheid van voldoende bouwgrondstoffen in harmonie met onze omgeving. Wij realiseren daarbij fraaie Limburgse landschappen die waardevol zijn voor huidige en toekomstige generaties.

Organisatie

Maasgrind is gevestigd in Maasbracht door samenwerking van grindproducenten die gezamenlijk werken aan bijzondere projecten. Als Limburgse grindmeesters winnen we grind en zand, een onmisbare grondstof voor de bouw. We voeren de projecten zo uit dat er niet alleen grind vrijkomt, maar dat er ook een maatschappelijke waarde ontstaat. Maasgrind creëert bijvoorbeeld ruimte voor hoogwater, ontwikkelt natuur en realiseert mogelijkheden voor recreatie en landschapsbeleving.